SPREJ PASTRUES PËR NJOLLA TEKSTILI

5,00 

Përdorimi : Tekstil, tepihë dhe mobilje, përdoret për njollat e lapsit, vajit e shumë të tjera.​
Aplikojeni në vendin e ndotur 1 min prisni dhe më pas fërkojeni me një brushë të butë adekuate,​ dhe pastrojeni me makinë profesionale me fuqi motorike për thithje.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​,
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjëherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti) ​
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Kloro Hidrokarbur CAS NR: 75-09-2 % 40-70, Eten Tetrakloroetilen CAS NR: 127-18-4 % 25-40, Benzen Dikarboksilik Acid Dietil Ester CAS NR: 84-66-2 % < 5.

 

11695

8698657584039

Brendi: Wieberr

Sektori: Tepihë, Shtëpi, Objekte (zyre), Hotelieri

Shtëpi: Solucionet

Tepihë: Solucionet

Sasia: 500ML