PASTRUES GELEQERES 350GR

6,00 

Përdorimi : Përdoret në makina të kafes, dhe enë të ndryshme që ndihmojnë nxemjen e ujit ku
mund të formohet gëlqerja.​
Mbushe me ujë të pastër enën (sipas enës 1L uje me max 1.5 g ) dhe vlojm ujin.​
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm
Përbëresit : Sode karboni 30% ,Acid Organik 70%

 

10601

8698657587986

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 350Gr