BLACK PASTRUES PËR NJOLLA TEKSTILI 1L

15,00 

Përdorimi : Tekstil, tepihë dhe mobilje, perdoret per njollat e lapsit, vajit e shumë të tjera.​
Aplikojeni në vendin e ndotur 1 min prisni dhe më pas fërkojeni me një brushë të butë adekuate,​
dhe pastrojeni me makinë profesionale me fuqi motorike për thithje.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​,
Nuk përbihet, dëmto, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjëherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti) ​
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Klor alkil CASNO 127-18,4% S 15, Hidrokarbon CASNO 65%-80, 1,2 Benzendikaroksilik acit dietil ester CASNO 84-66-2<5%.

 

10590

8698657586750

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L