BLACK PASTRUES NDRYSHKU

10,00 

Përdorimi : Sipërfaqe metalike si mermer, gur, granit, në tekstil, përdoret për të pastruar njollat ​​e ndryshkut.
Mund të hollohet sipas sipërfaqes në të cilën do të përdoret.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është
produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Acidi inorganik Cas No: 767-37-2 8-10%, Oksidi i acidit organik | PËRBËRËSIT: Hognital Cas No: 5949-29-1 8 10%, ujë i deionizuar Ocate acidi organik Ca lo. MI.

 

10591

8698657585265

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi, Hotelieri, Ndërtesa

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L