EXTRA MIKROFIBER ABRASIVE MOP

4,00 4,50 

Pastrimi i Thellë: Pastrojnë papastërtitë, mbetjet, njollat e vajit dhe vajrat e kuzhinës në mënyrë efektive. Ideale për dysheme druri, dysheme druri të fortë, pllaka, laminat, mermer dhe sipërfaqe të tjera. Këto pllake mop-i cilësore premium janë të shkëlqyera për përdorimin tuaj të përditshëm Mund të lahen në makinë shumë herë dhe të ripërdoren.

Përdorim i Thatë dhe i Lagur: Koka zëvendësuese e mop-it prej pambuku mund të përdoret për pastrim ose pastrim me mop, dhe mund të përdoret si e thatë ashtu edhe e lagur. Kur pad-i zëvendësues i mop-it përdoret si mop i thatë, është i përshtatshëm për papastërtitë dhe vendet e tjera në muret e thata, flokeve ose (për qimet e kafshëve shtëpiake). Kur pad-i zëvendësues i mop-it përdoret si mop i lagur, pad-at e trasha të lagura me fije përthithëse thithin në mënyrë efikase ndotjet e lagura.

Përdorim i Gjerë: Janë të përshtatshme për të gjitha sipërfaqet e dyshemeve prej druri, duke i bërë ato perfekte për pastrimin e dyshemeve. Gjithashtu, mund të përdorni për shtresa, pllaka, dysheme të forta, mermer, xham, etj. Koka e mop-it të përdoret gjithashtu për pastrimin e mureve, dritareve, tavaneve, makinave, etj. Këto koka zëvendësuese ju lejojnë të pastroni në mënyrë efektive çdo sipërfaqe, të thatë apo të lagur, dhe mund të hiqen lehtësisht.

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete