FIJET XHOKER

3,50 

Materiali: pambuk cilësor, përthith çdo ujë të ndotur shpejt dhe pastron të gjitha llojet e papastërtive.
Sasia dhe Përshtatshmëria: rrotullohet në çdo pol me fije standarde (350gr). I përshtatet shumicës së dorezave të mop-it ose polëve të zgjatimit. Nëse keni ndonjë problem me përputhshmërinë, mund të blini polët tanë.
Fije Pambuku me Fund të Lakuar: kapje më e mirë me papastërtitë dhe nuk lë mbetje pëlhure.
Mund të lahet në makinë të larjes.

 

10811

PX WM-23

Sektori: Shtëpi, Dysheme

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Sasia: 350Gr