BLACK PLUHUR POWER PASTRUES 350G (QAJ -KAFE)

5,00 

Përdorimi : Tunde para përdorimit, spërkate në vendin e ndotur prisni 1-2 min dhe pastrojeni me një
leckë microfiber dhe ujë të pastër.​
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Acid organik 10-25%.

 

10601

8698657587979

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Tepihë: Solucionet

Sasia: 350Gr