SHPORTË MBETURINASH

20,00 25,00 

Shporta praktike dhe kualitative me madhësi të ndryshme mund ti gjeni në Limpo.

  • Madhësi  nga 70L – 50L  – 30L për të përputhur me nevojat tuaja, nga opsione kompakte për hapësira të vogla deri te shporta të mëdha për hedhjen e mbeturinave me vëllim të lartë.
  • Kapake të sigurta për të parandaluar erërat dhe për të mbajtur shpendët larg.
  • Sipërfaqe të lehta për pastrim për mirëmbajtje pa probleme.
  • Dizajne miqësore ndaj mjedisit me opsione për riciklim dhe kompostim.

 

Sektori: Shtëpi, Hotelieri

Shtëpi: Pajisje/Mjete