SFUNGJER I ZI – 2647

0,42 

Me fibrat e tij të zeza ekstra të forta, thith dhe largon lehtësisht papastërtitë më të forta.
Për sipërfaqe të forta dhe papastërti të vështira.
Ofron lehtësi në përdorim falë brazdave të tij.

 

11557

8690090603452

Brendi: Polikur

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete