ZANIX SHIRIT PËR DERË – 2927

0,65 

Duke mbyllur hendekun poshtë derës, parandalon hyrjen e ajrit të ftohtë dhe pluhurit.

11574
8690090292700

Brendi: Polikur

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete