LECKË BAKLLAVA

3,00 4,00 

Mbani sipërfaqet tuaja të pastër pa njolla me leckën tonë të pastrimit cilësor. I projektuar për pastrim efikas, largon lehtësisht pluhurin, ndotjet dhe mbeturinat, duke lënë sipërfaqet të ndritshme dhe të pastër. Për qoftë se janë tavolina, apo sipërfaqe të tjera, Lecka Ballava është zgjidhja juaj për një ambient të pastër dhe të shkëlqyer në shtëpi ose ambiente të punës. I ri-përdorshëm dhe i qëndrueshëm, është një zgjedhje e miqësueshme ndaj mjedisit për të gjitha nevojat tuaja të pastrimit.

Sektori: Shtëpi, Objekte (zyre)

Shtëpi: Pajisje/Mjete