KREHËR PËR TEPIHË

22,00 

Për qendrueshmëri më të gjatë të tepihave, rol të rëndësishëm luan krehja e tyre. Pas larjes dhe tharjes krehja e tyre është procesi i radhës.

Është një pastrues i vogël. Pastro lehtësisht qimet, fijet dhe pluhurin e padukshëm nën tapet, qilima dhe tapet. Krehër profesional për tepih ku perveç kehjes largon qimet e kafshëve shtëpiake e cila ju kursen punë dhe kohë.

Është prodhuar nga materiale inox.

 

10276

Sektori: Tepihë, Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Tepihë: Pajisje/Mjete