BRUSHË – A

50,00 

Pastrimi Efikas: Këto brusha janë dizajnuar për të ofruar performancë të pastrimit efikase, duke larguar efektivisht pluhurin dhe ndotjet nga tapetet dhe qilimat.
Bërë nga materiale të larta cilësore, brushes tona janë të ndërtuara për të zgjatur, siguruar qëndrueshmëri afatgjatë edhe me përdorim të shpeshtë.
Janë të lehta për instalim dhe përshtaten me shumicën e makinave të pastrimit të tapeteve, duke ju lejuar të filloni pastrimin shpejt dhe pa mundim.
Ideale për përdorim komercial dhe rezidencial, këto brusha janë të përshtatshme për pastrimin e llojeve të ndryshme të tapeteve dhe qilimave.
Me qimet e tyre të fortë dhe dizajnin efikas, këto brusha shquhen në heqjen e njollave të vështira dhe pluhurit thellë, duke lënë tapetet tuaja të duket të freskëta dhe të pastëra.

Sektori: Tepihë

Tepihë: Pajisje/Mjete