TIKETA PËR TEPIHË

30,00 

Me tiketat tona të identifikimit të tepiheve, ju mund të menaxhoni një sistem më të mirë për parandalimin e ngatrresave të tepihave gjatë procesit të matjes së tyre
Tiketat tona janë dizajnuar për të identifikuar tepihat në mënyrë të qartë dhe të shpejtë. Çdo tiket është i personalizuar me informacion të rëndësishëm si emri / numri i identifikimit, lloji i tepihit.
Me një sistem të qartë identifikimi të tepiheve, ju do të shmangni gabimet dhe do të siguroheni që tepihet e klientëve tuaj trajtohen me kujdes dhe profesionalizëm të plotë. Gjithashtu, ky sistem do të lehtësojë marrjen e informacioneve për të kthyer tepihat tek pronarët e tyre në kohë të caktuar.

Tiketa univerzal 2500 copë,
Tiketa me logon tuaj.

 

Brendi: Limpo

Sektori: Tepihë

Tepihë: Pajisje/Mjete