BLACK PËRMIRËSUES I NGJYRËS HYDRO

25,00 

Përdorimi : Përmirson ngjyrën e tepihave, 200g në 5L ujë të ngrohtë (ose 2 lugë në 500ml)
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin ​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Hidrosulfit natriumi CAS NO 7775-14-6

 

10647

8698657588273

Brendi: Wieberr

Sektori: Tepihë

Tepihë: Solucionet

Sasia: 1KG