PASTRUES NJOLLASH S-202

22,00 50,00 

Përdorimi: 1 Lt S-202 Pastrues per njolla, sipas densitetit të papastërtive.
Përzihet me deri në 3 Lt ujë. Spërkateni atë në zonën e njollosur dhe pastroni me fshesë me korrent.
Fushat e perdorimit: Përdoret për largim të njollave kryesisht për tepiha, por gjithashtu mundet të përdoret për divane, dysheme, tavane, perde dhe ulëse për automjetin dhe shtëpinë tuaj.
Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​;
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shperlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti). ​
Paketim i riciklueshëm
Përbëresit: Acid Difosforik ≤ 5%, Përmbajtës Aktiv Nonjonik U, Propilheptand në etoksilat ≤ 5%, DMDMH, Esencë, Ujë i Dejonizuar.

Brendi: Wieberr

Sektori: Tepihë

Tepihë: Solucionet