SPREJ PASTRUES MOTORI PA UJË

7,00 

Përdorimi : Përdoret për të pastruar motorin e makinës pa ujë. Sperkateni në motorin e makinës në mënyrë të shkëlqyeshme. Prisni një minutë. Pastroni mbetjet e tretura në motor me ndihmën e një lecke të lagur. Kryeni procesin e tharjes me një lecke të thatë.
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Eten Tetrakloroetileni CAS NR: 127-18-4 % 65-88, Eteri Petrol CAS NR: 8032-32-4 % 5-15, Benzen Dikarboksilik Acid Dietil Ester CAS NR: 84-66-2 % < 5, Vaj Silikoni CAS NR: 63148-62-9 % 5-15.

 

11693

8698657584022

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Sasia: 500ML