DELUX SHAMPON PËR TEPIHA (PLATINIUM)

13,00 110,00 

Përdorimi : Tretet 1L me 150L ujë në makineritë e mëdha , 1L me 100L ujë ne makinerit e vogla me dorë.​
Aplikohet në tepihë dhe më pas fërkohet me brushë të butë adekuat për tepiha.
Ne fund shpërlahet me ujë të pastër (me shypje).
Kujdes : Ju lutem përmbajuni këshillave të përdorimit​,
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djegë lëkuren, dëmton syrin .
Mbajeni larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti) ​
Paketim i riciklueshëm
Përbëresit : Substancë aktive anionike 5%-15, përbërës aktiv jo-jonik ≤5%, Poli fosfat ≤5% ,ujë i destiluar, karbonat natriumi ≤5%, DMDMH, Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë.

Brendi: Wieberr

Sektori: Tepihë

Tepihë: Solucionet