MAKINË E DORËS PËR KREHJEN E TEPIHËVE

450,00 

Një kujdes i detajuar dhe një krehje e përsosur janë thelbësore për ruajtjen e pamjes së tepihit tuaj. Me Makinën për Krehjen e Tepihit, mundësojmë një përmbushje të lehtë dhe të fuqishme të këtyre qëllimeve, duke siguruar një tepih të pastër dhe të freskët në çdo përdorim.

Efikasiteti i Fuqishëm: Makina jonë për Krehjen e Tepihit është dizajnuar me teknologji të avancuar për të siguruar një krehje të shpejtë dhe të fuqishme. Pavarësisht nga madhësia ose tekstura e tepihit, ajo mund të trajtojë çdo sipërfaqe me lehtësi dhe efikasitet.

Kujdes i Delikat: Edhe pse është fuqishme, makina jonë është gjithashtu e kujdesshme me teksturën e tepihit. Me një krehje të butë dhe të qëndrueshme, nuk ka rrezik për dëmtim të tepihit, duke siguruar një mirëmbajtje të shkëlqyer dhe një shkëlqim të qëndrueshëm.

Karakteristikat:
Monofaz,
Me 1 brushë,
Duhet të ketë lidhje me fshesë për të funksionuar.

Sektori: Tepihë

Tepihë: Makineritë

Makineritë: Tepihë