KOKË XHOKERI

1,70 

Lehtësisht hiqni dhe zëvendësoni kokat e mopit për pastrimin efikas.
Porta anësore e bën lidhjen e kokës së mopit të lagur pa mundim.
Konstruksioni nga fibra e qelqit është i rezistent ndaj korrozionit për një produkt të qëndrueshëm në kohë.

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 18cm