TREND AROMË SHAQRA

20,00 

Përdorimi : Aromë per veturë, dhomë, tepihë etj.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin ​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).

Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Etil Alkoohl CAS NO: 67-17-5, BETA-CARYOPHYLLENE CAS NO: 87-44-5, LINALOOL CAS
NO: 78-70-6,TERPINOLENE CAS NO : 586-62-9 ,Ujë i destiluar, DMDMH CAS NO : 6440-58-0.

 

11325

8698657 585656

Brendi: Wieberr

Sektori: Tepihë, Automjete, Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Automjete: Solucionet

Tepihë: Solucionet

Sasia: 5L