BLACK PASTRUES GRILL

6,50 

Përdorimi: Spërkateni grilen ose furrën prisni 2 min dhe pastrojeni me ujë të ngrohtë.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Hidroksid natriumi5-15%, ujë të deionizuar, përbërës aktiv joion CASNO <5%.

 

10709

8698657 587047

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi, Ndërtimtari

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L