ZBARDHUES

20,00 

Përdorimi: Aplikoni në sipërfaqe që të vrisni mikroorganizmat/bakteriet. Pritni për 5 minuta. Përbërja efektive parandalon mbeturinat dhe ndotjet në sipërfaqe, duke siguruar një pastrim të shkëlqyeshëm. Aplikoni në lavaman, banjo dhe tualet pasi të keni pritur për 5 minuta, pastaj pastroni me një furçë.
Mund të përdoret gjithashtu për të zbërthyer rrudhat dhe vjollcat nga pjesët tekstilet.​
Aplikojeni në vendin e ndotur 1 min prisni dhe më pas fërkojeni me një brushë të butë adekuate, ose leckë microfiber.​
Mos e përdor në mbrendësi të veturës.​
Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin. ​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shperlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti). ​
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit: Hipoklorit natriumi 30-45%.

 

11699

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 20L