SHAMPON PËR LARJE TË JASHTME 1L

4,00 

Përdorimi : 1L shampon me 60 L ujë treteni.
Aplikojeni ne veture me ndihmen e një sfungjeri fërkojeni dhe me pase pastrojeni me ujë të pastër me makine profesionale me
shtypje.​Mos e ekspozoni veturen ne diell gjate aplikimt sepse produkti nese thahet shpejt mund te dëmtoj
ngjyren e vetures​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : ujë i destiluar, koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë, Substancë aktive anion 10-25%,Glicerinë ≤5%.

 

11328

8698657585609

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 1L