WIEBERR SHAMPON PËR DURË

4,00 

Përdorimi: Merrni disa pika sapun të lëngshëm në dorë dhe lajeni duke e fërkuar. Lani duart me ujë të bollshëm. Sapuni i lëngshëm Wieberr hidraton lëkurën tuaj.
Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin ​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shperlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti). ​
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit: Ujë i dejonizuar, Kumarinë, vaj trëndafili, vaj livando, material aktiv anion 5-15%, kokoamidopropil betainë ≤ 5, DMDMH, Glicerina ≤5.

 

10617

8698657589805

Brendi: Wieberr

Sektori: Dezinfektimi

Sasia: 500ML