PASTRUES FURRE

4,00 4,80 

Përdorimi : Mund të përdoret në furrë, skarë, plakat elektronike, filteret, etj. Nëse keni njolla të forta në furrë ndizeni në temperature deri 30°C (kur të arrin temperatura fikeni ) spërkateni dhe solucionin mbajeni për 1 min. dhe pastrojeni me një leckë mikrofiber ose sfungjer.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Ujë CAS # 7732-18-5, Hidroksid natriumi CAS # 1310-73-2-2 / glutonat natriumi CAS # 527-07-1, alkool etilik Cas # 64-17-5-5 / Lauryl Aminoxide Cas # 1643 -20-5s.​
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-30°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

 

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet