ZBUTËS I RROBAVE – MIMOZA

4,00 

Përdorimi : Zbutësi i rrobave krijon një butësi të përhershme dhe efekt parfumi afatgjatë në rrobat tuaja. Ajo ruan ngjyrat. Redukton rrudhat. Ofron hekurosje të lehtë. Nga zbutësi i rrobave Mimoza tek makina juaj.
(Për makineritë 6 kg) Shtoni 2 tapa zbutës të rrobave. Kryeni procesin e larjes
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​

Përbëresit : Esterquart S 5, Ujë i deionizuar, Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë), agjent kelator ≤ 5%, Limonen, Linalool, Butilfenil, Metilpropinal, Citronellol, Hexyl Cinnamal,.
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-30°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

 

11494

8698657584404

 

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L