POLIPAK SFUNGJER FIBER – 2142

0,85 

Falë sfungjerit brenda, ju lejon të lani më shumë enë me më pak detergjent.
Është veçanërisht ideale për sipërfaqet e forta dhe enët e thara.

2 copë

11569

8690090342580

Brendi: Polikur

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete