ANTI AROMË (KUNDËR BAKTERIEVE) 1L

8,00 

Përdorimi : Spërkateni në veturë ose edhe në ambiente të shtëpise tuaj.​
Largon bakteriet dhe ererat të pa këndshme.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Izopropil alkool CASNO : 67-63-0 ,BETA-CARYOPHYLLENE CASNO 87-44-5
ISOBORNYL CASNO 125-2-2 ,PARA-SYMENE CASNO 99-87-6, ujë i destiluar, DMDMH CASNO 6440-58-0.

 

10786

8698657586323

 

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete, Shtëpi

Automjete: Solucionet

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L