BLACK PASTRUES I NJOLLAVE TË LAPSIT 1L

12,00 

Përdorimi : Pastrues i njollave në tepihë, ulëse dhe lëkurë.Tretet 1 L me 5L ujë .​
Aplikohet 1 min prisni dhe më pas fërkojeni me një brushë të butë adekuate,​
dhe pastrojeni me makinë profesionale me fuqi motorike për thithje.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Substancë aktive anionike 5%-25, acid fosfat 5-9%, Alkool < 5% , ujë i destiluar, mbrojtës.

 

10589

8698657583919

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L