PASTRUES GJENERAL FLOWER

3,80 

Përdorimi : Për pastrim normal, shtoni 5 kapak në 20 L ujë. Për njollat ​​e rënda të papastërtive, shtoni 5 kapak në 10 L ujë.
Mund të rregulloni hollimin e produktit sipas densitetit të papastërtisë. Ju mund ta kryeni procesin e pastrimit me ndihmën e një lecke ose një leckë të lagur.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Substanca aktive sipërfaqësore jo-jonike S 1, Edta S 1, Ipa S 1,Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë)
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-30°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

 

11492

8698657584329

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L