LECKË PËR XHAM – 2686

1,20 

Falë prekjes së saj të lëkurës së egër, është një pëlhurë e veçantë që mund ta përdorni në dritare, pasqyra dhe të gjitha llojet e sipërfaqeve prej xhami.
Është absorbues dhe shumë i qëndrueshëm, nuk lë gëzof, grumbull apo shenja.

 

11554

869009021669

Brendi: Polikur

Sektori: Shtëpi, Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Shtëpi: Pajisje/Mjete