DORËZE PREMIUM RP-G-17733

12,00 

• Material anti-rrëshqitës,
• Zëvendësimin e lehtë të kanalit dhe gomës,
• Rezultate të mira me dorezën.

Përshtatet me këto produkte:

KANAL INOX ME GOME TE BUTE DURA-FLEX RP-C-17788

 

11397

5412228733175

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete