UNIVERZAL ANGLE ADAPTER RE-24113

13,50 

• Adapter këndor me kapje të lehtë,
• Pershtatet në të gjitha llojet e pajisjeve Moerman,
• Mekanizëm me çlirim të lehtë për shkëmbimin e shpejtë të mjeteve,
• E fortë dhe peshë të lehtë,
• Gama e kendit 0° – 145°.

Përshtatet me këto produkte:

3 SEKSIONI TELESKOP ALUMINI 10FT/ 3M RP-EP-17823

11393

5412228113243

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete