POLEN MOP – 2398

2,00 

Polen mopi është shumë i qëndrueshëm dhe absorbuese.
Falë veçorisë së tij absorbuese, pastron dyshemetë pa lënë asnjë gjurmë.
Mund ta përdorni në mënyrë të sigurt në mermer, dru, çeramikë dhe sipërfaqe të ngjashme.
Lani leckën tuaj me ujë të pastër pas çdo pastrimi.
Mopsat tona janë të përshtatshme për të gjitha markat e dorezave dhe kovave.

 

11570

8690090205786

Brendi: Polikur

Sektori: Shtëpi, Dysheme

Shtëpi: Pajisje/Mjete