MBAJTËS XHOKERI STATIK

15,00 

Mbajtës i xhokerëve dhe mopeve me kapje të Fortë & Dizajn Anti-Rrëshqitës – Mbajtësi për fshesa dhe mopi i montuar në mur është bërë prej çeliku të pandryshkshëm, më i qëndrueshëm se materialet plastike. Mbajtësi i fshesave përfshin silikon anti-rrëshqitës, duke parandaluar gërvishtjet, dhe vendet e kapjes janë të dyfishta me gomë për të siguruar një kapje më të fortë mbi sendet tuaja.
Organizim & Kursim Hapsire – Organizuesi për fshesa dhe mopi i montuar në mur me 4 Rripa dhe 2 Grepa organizon fshesat, mopat, leckat, apo veglat e kopshtit, për ruajtjen e hapësirës dhe më shumë, duke shfrytëzuar në mënyrë efikase hapësirën e murit. Mbajtësi për mop ofron hapësirë shtesë për varjen e sendeve të ndryshme.

 

10899

PROCART MAS 716A

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete