PAPUQE PËR PLUHUR (E ZEZË)

5,00 

Papuqe e zezë për pastrimin e pjesëve të ngushta, thith çdo mbetje dhe papastërti nga automjeti.

 

10187

14010231

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Automjete

Automjete: Pajisje/Mjete