ZANIX LECKË PËR DYSHEME – 2824

2,50 

Është një pëlhurë që mund të përdoret lehtësisht në shtëpi dhe vende pune, është shumë absorbuese dhe ka veti pastruese superiore falë përqindjes së lartë të përzierjes pambuku/viskozë.
Kujdes!
Do të zgjasë më gjatë nëse ruhet duke e shpëlarë dhe tharë pas çdo përdorimi.

 

11563

8690090812144

Brendi: Polikur

Sektori: Shtëpi, Dysheme

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 80x100cm