SPREJ MBROJTËS MOTORI

7,00 

Përdorimi: Fikni dhe pastroni motorin e makinës përpara se të aplikoni shkumën. Ajo ofron mbrojtje afatgjatë falë shtresës që formon në pjesën e jashtme plastike të motorit. Parandalon ndotjen dhe vajin. Mundëson pa mundim dhe lehtësisht pastrimin gjatë procesit të mirëmbajtjes pasi të ndotet.
​Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbërësit: Tetra kloroetileni CAS NO:127-18-4 %65-88, Nafta Eteri CAS NO: 8032-32-4 %5-15, Acidi Dikarboksilik i Benzenit Dijetil Esteri CAS NO: 84-66-2 % < 5, Silikoni CAS NO: 63148-62-9 %5-15.

 

11636

8698657584015