SHKUMË WIEBERR 500ML

3,50 

Përdorimi : Tunde para përdorimit, spërkate në vendin e ndotur prisni 1-2 min dhe pastrojeni me një leckë microfiber.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Substancë aktive nanijotike <5%, Substancë aktive anionike <3%,  Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë), mbrojtes.

 

10784

8698657584008

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Sasia: 500ML

Automjete: Solucionet