SPREJ PASTRUES PËR REKLAMA (NGJITËS)

7,00 

Përdorimi: Spërkateni pastruesin Wieberr te ngjitesve drejtpërdrejt në zonën që dëshironi të pastroni. Pritni një minutë mesatarisht, në varësi të dendësisë së ngjitësave. Pastaj pastroni ngjitësit, që shkrihen nga sipërfaqja me ndihmën e një lecke.
ZONA E PËRDORIMIT: Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet ku janë të ngjitur produkte adhezive si etiketa dhe reklama të ngjitur.
​Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm
Përbërsit: Kloro Hidrokarburi CAS NO: 75-09 2% 40-70, Tetra kloroetileni CAS NO: 127-18-4 9625-40, Acidi Dikarboksilik i Benzenit Dijetil Esteri CAS NO: 84-66-2% < 5.

 

11698

8698657584077

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete, Shtëpi, Dritare/xhama, Hotelieri

Shtëpi: Solucionet

Automjete: Solucionet

Dritare/xhama: Solucionet

Sasia: 500ML