AROMË DAHLIA 500ML

6,00 

Përdorimi : Aromë për veturë, dhomë, tepihë etj.

​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​

Përbëresit : Etil Alkoohl CAS NO: 67-17-5 ,BETA-CARYOPHYLLENE CAS NO: 87-44-5, LINALOOL CAS
NO: 78-70-6,TERPINOLENE CAS NO : 586-62-9 ,uje i destiluar ,DMDMH CAS NO : 6440-58-0.

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Automjete: Solucionet

Shtëpi: Solucionet

Tepihë: Solucionet

Sasia: 500ML