MOPELL EKSTRA ME FIBRA

3,50 3,70 

Mopi me fibra siguron pastrim efikas, duke lënë dyshemet tuaja të pa njolla çdo herë.
Përdorim i Gjerë: Ideale për shtëpitë, zyrat, restorantet, dhe më shumë, ky mop është zgjidhja e duhur për të mbajtur dyshemet të pastra dhe të shkëlqyera.
I thjeshtë për përdorim dhe i Riperdorueshëm: dhe mund të lahet lehtë për përdorim afatgjatë.

Sektori: Shtëpi, Objekte (zyre)

Shtëpi: Pajisje/Mjete