LECKË BEGONYA MIKRO

2,30 

“Mobiljet, tavolinat e qelqit, karriget e lëkurës, ndërtesat e TV-së dhe të gjitha sipërfaqet të përdoren për të hequr pluhur të thatë dhe të lagur.
Gjithashtu, mund të përdoret në shumë fusha të tilla si qelqi, pasqyra, derë, mur, dhe dysheme.
Përmes përmbajtjes së saj, tërheq dhe kap si një magnet tërë pluhurin.

 

10729

A27-4040-360

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 40x40

Sasia: 360GR