LECKË KARANFIL MIKRO

2,45 

Siguron një pastrim maksimal në sipërfaqe të ndryshme si mobilje druri, tavolina xhami, karrige leshi, stacione TV dhe të tjera, në gjendje të thatë dhe të lagur.
Përmes strukturës së tij të veçantë që kap 40% më shumë pluhur, tërheq dhe mban nën kontroll tërë pluhurin dhe mbeturinat si një magnet, dhe kur lëshohet nën ujë, largon të gjithë ndotjet.
Gjithashtu, mund të përdoret në shumë fusha si xhami, pasqyra, derë, muri, dhe dysheme.
Nuk kap pluhur, thahet lehtë, shpejtësohet, dhe ruajt formën dhe ngjyrën për një kohë të gjatë.

 

10730

A05-4040-360

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 40x40

Sasia: 360GR