ANTI SMELL 500ML

6,00 

Përdorimi : Sperkateni në veturë ose edhe në ambiente të shtepisë suaj.​
Largon bakteriet dhe erërat të pa këndshme.​
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Izopropil alkool CASNO : 67-63-0 ,BETA-CARYOPHYLLENE CASNO 87-44-5
ISOBORNYL CASNO 125-2-2 ,PARA-SYMENE CASNO 99-87-6, ujë i destiluar,DMDMH CASNO 6440-58-0.

 

11485

8698657584459

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 500ML