DETERGJENT PËR ENË

2,90 

Përdorimi : Detergjent enësh WUNSCHOME LIQUID tretet me ujë, vendoseni në sfungjerë dhe përfundoni procesin e pastrimit dhe shpëlani enët.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbërësit : Përmban 5-15% substancë aktive anionike, 2-5% substancë aktive amfoterike, gjithashtu ruajtës (DMDMH) dhe parfum
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-30°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

 

11501

8698657584619

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L