ULTRA POWER WASH WHITES

5,00 

Përdorimi : Falë formulës së tij unike, Lavatrice Detergjenti siguron pastrim të përsosur dhe largon lehtësisht njollat ​​e forta. Detergjenti WUNSCHOME Laundry Machine është i përshtatshëm për t’u përdorur në rroba të bardha. Për procesin e larjes, shtoni një tapë e gjysmë (1,5) të produktit në makinën tuaj (për makinat 6 kg). Kryeni procesin e larjes.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Përbërës aktiv anionik 5-15, përbërës aktiv jojonik < 5%, fosfonat, enzimë, parfum, ujë i deionizuar
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-30°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

 

11498

8698657584428

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L