WIEBERR PASTRUES UNIVERZAL PËR NJOLLA

20,00 

Përdorimi : Zbraz produktin 1/10 me ujë. Spërkateni në sipërfaqen që dëshironi të pastroni, prisni 2 minuta dhe tërhiqeni me një makinë vakuum – aspirator. Mund të përdorni këtë produkt në tavanin e makinës, në mbulesa të karrigave, në pëlhurë dhe në pastrimin e karrigave.
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Substanca aktive anionike 3-10%, Substanca aktive amfotere ≤ 5%, Acid diposfonik 5-10%, Neutralizuesi ≤ 5%, Ujë i dejonizuar, DMDMH, Esencë.

 

 

11704

8698657588686

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete, Shtëpi, Hotelieri

Automjete: Solucionet

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 5L