PASTRUES NJOLLASH

5,00 6,00 

Përdorimi : 1L solucion mund të tretet me 5L ujë.Perdoret në njolla të forta në mobilje dhe makina të pastrimit.
Pas aplikimit pastrojeni me një leckë microfiber ose makinë profesionale.
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Substancë e Acidit anionik CAS NO:85536-14-7 15-25%, Alkohool CAS NO: 67-63-0 <5%,Ujë I destiluar,Fosfonik acid CAS NO: 7664-38-2 15-20%, CIT/MIT/BENZIL ALKOHOOL
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-30°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet